Bryllup

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

“Den lykkeligste dag i mit liv”. Sådan skulle det gerne være – men for at det kan lykkes skal mange ting falde på plads. Her kan vi hjælpe dig med en væsentlig ting – lydkulissen.

Når man planlægger et bryllup er der nogle ting der typisk får rigtig meget opmærksomhed. Kjolen, stedet og maden bliver der brugt meget tid på – og først langt fremme i processen tænker man på musikken. Hmmm, skal vi vælge levende musik, måske en DJ eller måske bare restaurantens højtalere og en CD afspiller?

Det er de typiske overvejelser der bliver gjort. Vi har spillet til flere hundrede bryllupper og her har tilbagemeldingen altid været at de har været utroligt glade for at de valgte DJ løsningen. God musik skaber festen og sætter prikken over i´et på en perfekt dag.

Mobilmusik.dk hedder bevidst ikke “mobildiskotek”, bevares, vi kan da sagtens spille op til diskotek, men vi ser konceptet som langt bredere.

Til et bryllup skal der ikke bare spilles op til dans, der skal som regel spilles stemningsskabende musik under middagen og når der spilles op til dans må der gerne være godt være kærlighed i luften. Musikken skaber stemningen.

Vi sætter en ære i at være en diskret del af arrangementet og kan optræde i jakkesæt hvis det ønskes. Vi optræder altid høfligt  og tager ikke opmærksomheden fra borddækning og udsmykning.

Vores setup kan varieres fra det helt enkle til rigtig diskoteksstemning – det er dig der bestemmer.

Vi er ikke blandt de billigste – men I vælger vel heller ikke den billigste kjole eller den billigste kage? :-)

På så vigtig en dag skal I ikke tage nogen chancer – book en professionel.

Send en forespørgsel her og modtag svar indenfor 24 timer