Fødselsdag

birthdays1 resized

Fødselsdag – en herlig anledning til en god fest med familie og venner

I mange familier er en fødselsdag – og specielt en rund – en vigtig mærkedag, som skal markeres med en dejlig fest for familie og venner.

Den største udfordring til fødselsdage er normalt den store spredning i alder. Et spørgsmål vi næsten altid får er “kan du spille noget for alle aldre?” – svaret er meget enkelt, ja, det kan vi, og vi kan lide det. For vores succeskriterie er ikke at spille musik vi selv kan lide, men at sørge for den optimale stemning. At sørge for at unge såvel som gamle får sig en svingom og at musikken ikke virker irriterende på nogen. Somme tider må man gå på kompromis, men det er altid med det formål at sørge for at folk bliver glade.

Det er netop her at DJ´en viser sin styrke fremfor jukebox eller eget stereoanlæg. Der er ingen diskussion om hvad der skal spilles og vi fordeler sol og vind lige.

En fødselsdagsfest er som regel med middag – men der er en del der har det fint med at vi ankommer når kaffen serveres. Vi stiller op på under en time og vi gør det diskret.

For tilbud ring på 6160 6062 eller:

Send en forespørgsel her og få svar indenfor 24 timer