Musik

Vi spiller for alle aldre

Musik skal der til – og masser af den. Vi tror på kvalitet – men når det drejer sig om mobildiskotek så tæller kvantitet også.

Måske er den fra “Dirty Dancing” der lige er Jeres sang? Måske hørte dig og dine venner altid “Eye of the Tiger” før i gik i byen? Under alle omstændigheder vækker musik minder – vi husker igennem musik, og derfor får vi nogen gange en enorm trang til at høre en bestemt sang.

Vi spiller altid ønsker. Men hvis vi spillede dem som de kom ind ville vi jo blot være en jukebox eller en playlist fra Itunes. Så derfor har vi et koncept i vores mobildiskotek. Vi noterer ønsker og fletter dem så ind i playlisten hvor de passer. Det fungerer fremragende og vi glemmer på den måde ikke ønskerne. Vi kan også altid koble en Iphone eller andet til så vi kan spille din yndlingssang – hvis vi da ikke har den.

Vi kører på en gigantisk digital database med helt utrolige søgefunktioner. Ellers går vi bare online.

Vores tyrke styrke ligger i vores kærlighed til musik. Vores repertoire spænder bredt – fra 50´er musik helt op til det nyeste. Fed tråd og hård tekno – vanillieblød soul og dampende hiphop. Disco så englene synger og dansk musik så alle synger med – vi mærker stemningen og spiller det I kan lide – det er vores mobildiskotek´s mission. Det er jo ofte at der er gæster med meget forskellig musiksmag – her kommer DJ´en rigtig til sin ret – fordi det er ham der sikrer retfærdighed og at alle kan høre noget musik de kan lide.

Er du interesseret i at modtage et tilbud, så ring på 61606062 eller:

Send en forespørgsel her og få svar indenfor 24 timer