Om mobilmusik

forside

Et mobildiskotek med fundamentet i orden

Jeg har mere end 25 års erfaring, har arbejdet på klubber og har spillet i både udlandet og i hele Danmark.

Jeg er 44 år, startede karrieren med at optage kassettebånd fra “Hej P3″ og spille dem i klassens time :-) , skiftede til mine elskede Technics 1210´ere, så det svære skift til CD´er og endeligt den komplette digitalisering. Privatfester over hele Danmark, Daddy´s Dancehall i et par år, bestyrer på Freud´s, klubber i England, Island, Grækenland og Singapore, resident DJ på Madam Arthur, til Scor´s fester, på “Stafetten” , “Kystens Perle”, Manifest Club samt hundredvis af bryllupper, altid at finde bag pulten.

Jeg er ikke klub DJ – min mission er ikke at spille MIN musik for dig. Min mission er at afdække stemningen blandt gæsterne og sørge for at så mange som muligt bliver glade ved at spille det musik DE kan lide. Jeg leverer ikke kun musik. Jeg leverer en stemning.  Altid veloplagt, i godt humør, serviceminded og med overskud til at yde den ekstra service der er så vigtig for at aftenen bliver en succes.

Mobilmusik.dk er drevet af Jakob le Fevre – og jeg har altid har elsket musik. Man kan godt tjene penge på at spille som DJ – men én ting er sikkert, man kan ikke holde ud at gøre det hvis man ikke brænder for musik. Jeg er et  socialt menneske der er glad for selskab - jeg kan lide livet på landevejen og finder en stor tilfredsstillelse i at give mennesker gode oplevelser. Jeg har en stolthed i det jeg gør og kunne aldrig finde på at tjene penge på noget som jeg ikke kan stå inde for.

Mit motto er – No Music, No Life – fordi jeg ikke kunne forestille mig en hverdag uden musik. Musik er lyden af følelser og musik kan være altafgørende for om en aften bliver god.

Hvorfor navnet MobilMusik? Fordi det er nemt at huske og fordi det er det jeg leverer – Mobil Musik. Jeg vil helst ikke sættes i bås som mobildiskotek, for jeg vil så gerne lave alt muligt andet end blot at spille op til diskotek. Jeg kan spille til receptioner, firmaevents, udendørsfester, rockaftener, havnefester osv. – kun fantasien sætter grænsen. Jeg er flexibel, serviceminded og jeg sætter en ære i at møde op veloplagt og i godt humør.

Ring på 6160 6062 for yderligere info eller:

Send en forespørgsel her og få svar indenfor 24 timer

Music produces a kind of pleasure which human nature cannot do without.

Confucius

Læs mere om vores syn på musik – klik her.