Polterabend


polterabend 1

Polterabend – hvad skal vi dog finde på?

Sådan er der en del Best Man eller Best Woman der har tænkt igennem tiderne. At få ansvaret for at holde en polterabend er et stort ansvar og typisk en opgave der kræver en hel del planlægning, indsamling af penge osv.

Typisk skal man jo ud og opleve noget for så senere at feste til den lyse morgen. Man kunne tage ud i byen – men hvis man godt kunne tænke sig at kunne skeje ud uden at hele byen følger med i det der sker kunne man overveje at holde festen privat. Det er jo super checket at invitere sine venner og familie hjem og så står der et komplet diskotek klar til at give den gas med fed musik. Man kunne også bruge det til opvarmning før man går videre i byen.

F.eks. kunne man foreslå følgende model:

I tager ud og laver de forskellige aktiviteter og spiser aftensmad.

Ved 19-20 tiden rykker i festen hjem til en af Jer. Her har jeg stillet udstyr op det matcher størrelsen på selskabet. I rykker barskabet ud og jeg varmer stille og roligt op under Jer. I nyder musikken og muligheden for at kunne høre alle de sange I kan huske I tidligere har festet sammen til.

Jeg øger gradvist lydstyrke og tempo og humøret stiger. Der kommer måske en stripper og fyrer den af, I må op og stå og danse og efter en nogle sange hopper I en taxa og tager i videre ud og maler byen rød. Jeg pakker stille og roligt og smækker døren efter mig.

Er du interesseret i et tilbud? Ring på 61606062 eller

Klik her for at sende en forespørgsel og modtage et tilbud inden for 24 timer