Referencer

mobil disko review mobildiskotek

Vi havde Jakob ude og spille for vores brugere der lider af ADHD og Aspergers Syndrom og det var en fantastisk succes – han kan altså noget specielt.
Nikolaj, København

Vi ringede til mobilmusik da vi skulle afholde en firmaevent, vi havde ringet til flere, men efter at have snakket med Jakob var vi overbevidste om at det skulle være ham – han vidste jo hvad han snakkede om.
Søren, Rungsted

Vi har aldrig set de gamle så meget på dansegulvet, og højdepunktet kom da 87 årige Jørgen spillede luftguitar til Dire Straits – stort cadeau til Mobilmusik for at have skabt de perfekte rammer om festen.
Julie, Snekkersten

Det er en stor besluttning at vælge en leverandør til et bryllup – det MÅ jo bare ikke gå galt. Det gjorde det så absolut ikke med Mobilmusik, de fik skabt en utrolig romantisk stemning og alle aldersgrupper var vildt glade for musikken.
Henriette, Holte

Da vi skulle holde en rockfest var vi ikke i tvivl om at det skulle være Mobilmusik, de gutter spiller simpelthen røven ud af bukserne. Vi fik alt det fede og endna noget vi slet ikke kendte – det var en perfekt fest
Brian, Holbæk

Da vi skulle afholde fernisering kunne vi godt tænke os at prøve noget nyt, så vi hyrede Mobilmusik til at stå for musikken, de forstod at levere det perfekte elektroniske soundtrack til vores event og jeg kunne slet ikke forestille mig at vi havde valgt andre.
Isabell, Hellerup

Sommerfesten i Børnehuset Blæksprutten blev en bragende succes på grund af Mobilmusik, de lavede sanglege, lysshow, røg og gang i den. Børnene var henrykte, dansede rundt og Jakob er jo den fødte entertainer – det var simpelthen supersjovt.
Jan, Helsingør

Når man skal holde en stor fødselsdag med mange indslag er det vigtigt at tingene klapper, Jakob forstod at afvikle hele programmet, med taler, sange og sjove indslag, vi følte os virkeligt i gode hænder.
Jens Jørgen, Ringsted

Man kan virkeligt mærke at I har meget erfaring, I kunne jo spille alt hvad vi ønskede os, det er vildt I har så meget musik med,
Kenneth, Brønshøj

Hjerteligt tak for underholdningen ved vores sølvbryllup, alle gæsterne sagde at de var rigtig glade for musikken og det var sjovt at se så mage der dansede – vi kan varmt anbefale Jer.
Birthe og Erling, Brøndby

Se flere anmeldelser på Trustpilot: http://www.trustpilot.dk/review/www.mobilmusik.dk

Er du interesseret i at modtage et tilbud så ring på 61606062 eller:

Send en forespørgsel her og få svar indenfor 24 timer