Teknik

Lyden er selve sjælen

Vi har været i branchen i for mange år til at acceptere dårlig lyd. Vores højtalere er designet til at yde langt mere end vi nogensinde får brug for. På den måde opnår vi det kraftoverskud der giver os den bedste lyd.

Komponenterne i vores anlæg er nøje udvalgt således at de arbejder optimalt sammen og vi har alle muligheder for at justere lyden ind til selv den mest vanskelige akustik.

Vi har også været i branchen så længe at vi ved at én af de største problemer folk har med mobildiskoteker er at de spiller for højt. Vi har som regel en tæt dialog med arrangøren og kan således hele tiden holde niveauet så det passer perfekt til stemningen

Højtalersystemerne er opbygget modulært så vi kan tilpasse lyden til hvert enkelt job.

Vi kører med professionelle trådløse mikrofoner – men det er ikke vores stil at snakke mellem hvert eneste nummer da vi synes det ødelægger dansestemningen. På den anden side er vi heller ikke bange for at gribe mikrofonen og sætte gang i festen hvis det ønskes.

Er du typen som kan lide og læse specifikationer så klik i menuen øverst- så kan du se hvad for nogle systemer vi benytter.